Carina, Skin Unlimited

Jag är auktoriserad hudterapeut och innehar även Diatermicertifikat. Jag är utbildad vid en av Sveriges främsta skolor och har även vidareutbildat mig på det världsledande utbildningscentrat The Dermal Institute med bas i London och Los Angeles. Att vidareutbilda mig är inte bara viktig för att hålla mig a jour utan är livsviktig för min personliga utveckling och min ständiga nyfikenhet.

Hudvård är inte bara mitt yrke utan det ligger djupt inom mig, detta eftersom jag redan i tidig ålder led av akne. Nu har jag äntligen blivit sams med min hy och det känns underbart! Men vägen har varit lång och otroligt frustrerande. Myter kring akne och kostsamma inköp av mängder av diverse produkter och behandlingar, samt intag av mediciner har idag växlats in mot erfarenheter och jag har funnit dessa otroligt nyttiga inom mitt yrke.

Från och med 2016 är jag certifierad i kosmetisk pigmentering, 3D bryn, PhiBrows.

Har du gått igenom det jag har eller har du funderingar och frågor kring din hy , eller vill du helt enkelt unna dig Egentid så finns jag här för dig, du är välkommen att ringa eller besöka mig. Hos oss kan du även få kostnadsfri konsultation.

Varmt välkomna!

Hälsningar, Carina Carrasco

KUNDERS OMDÖMEN

Carina med de magiska händerna !
Att få ansiksbehandling hos Carina Carrasco är ett måste för alla kvinnor. Ett besök hos henne och du bokar omedelbart en ny tid. Hon är ett superproffs för både ung och mogen hud. Dessutom har hon en fantastisk personlighet; genuin, varm och klok.

Tio år av regelbundna besök är ingen slump – Carina är otroligt duktig, kunnig och dessutom alltid lika trevlig att träffa.

Skickar även min man till Carina…
… då man vill ge den man älskar det absolut bästa!

Som ny
Super trevligt och bra proffsig behandling. Kände som jag fått ett nytt ansikte. Rekomenderar varmt.

Bästa behandlingen i Stockholm och då har jag testat många, rekommenderar varmt!

Carina är en fantastisk person och söker man en seriös och duktig hudterapeut så är ni i goda händer. Rekommenderar Skin Unlimited varmt och rekommenderar alla ett besök hos Carina.

Stäng meny

Boka tid, se priser och erbjudanden!