Carina Carrasco, Skin Unlimited

Salongen är belägen på Östermalm i Stockholm och drivs av mig Carina sedan 2005. Genom åren har jag kombinerat stora och små hudvårdsmärken i syfte att leverera de bästa resultaten till mina kunder.

Min kompetens inom hudvård växer ständigt i takt med branschens konstanta utveckling och genom erfarenheterna på salongen då varje människa är unik. Mitt mål är att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen i din hudvårdsresa hos mig — Jag blir din hudvårds-PT

Jag utför avancerade behandlingar för ett hållbart resultat men även avkopplande klassiska behandlingar. Under 2016 certifierade jag mig i Microbladeing / kosmetisk brynpigmentering, en behandling som kräver oerhörd precision men ger ett naturligt resultat.

Jag är godkänd av SHR och Auktoriserad hudterapeut sedan 2002. Specialiserad inom Diatermi och Certifierad Phi Brows Artist.

Hudvård är min passion inte bara yrkesmässigt men även privat.
Varmt välkomna!

Hälsningar, Carina

KUNDERS OMDÖMEN

Carina med de magiska händerna !
Att få ansiksbehandling hos Carina Carrasco är ett måste för alla kvinnor. Ett besök hos henne och du bokar omedelbart en ny tid. Hon är ett superproffs för både ung och mogen hud. Dessutom har hon en fantastisk personlighet; genuin, varm och klok.

Tio år av regelbundna besök är ingen slump – Carina är otroligt duktig, kunnig och dessutom alltid lika trevlig att träffa.

Skickar även min man till Carina…
… då man vill ge den man älskar det absolut bästa!

Som ny
Super trevligt och bra proffsig behandling. Kände som jag fått ett nytt ansikte. Rekomenderar varmt.

Bästa behandlingen i Stockholm och då har jag testat många, rekommenderar varmt!

Carina är en fantastisk person och söker man en seriös och duktig hudterapeut så är ni i goda händer. Rekommenderar Skin Unlimited varmt och rekommenderar alla ett besök hos Carina.

Medik8

Beautiful Skin For Life

Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter som endast säljs av läkare och hudterapeuter. Medik8 produkter är framtagna, utvecklade och sammansatta av ett team med biokemister och farmakologer i vår forskningsanläggning i Storbritannien. Medik8 tillverkar endast produkter med bevisad teknologi och professionell styrka. Medik8 produkter är särskilt framtagna för att fokusera på ålderstecken, akne, rodnad, pigmentering och torr hud.

Läs mer på medik8.com

DP Dermaceuticals

DP Dermaceuticals är en hudvårdsserie skräddarsydd för att användas vid microneedling och ger goda resultat på olika hudtillstånd före, under och efter Dermapen-behandlingar.

Produkterna är tillverkade i USA och innehåller en väl avvägd blandning av kemiskt framtagna och naturliga ingredienser för ett säkert och effektivt resultat.

I behandling blandas de olika produkterna i en kundanpassad cocktail (mesoglide) för att tillsammans med microneedlingens självläkande process ytterligare effektivisera resultatet.

DP Dermaceuticals är inte endast för behandling, utan är även utmärkta hemmaprodukter att använda i den dagliga hudvårdsrutinen.

Läs mer på mmskincare.se

Esse Probiotic Skincare

I am Probiotic

Probiotika är levande mikrober som är nyttiga för dig. Du kanske redan använder dem för en bättre tarmflora, men är precis lika viktiga för din hud.

Esse laboratorium utvecklar ny probiotika som hjälper till att förbättra den mikrobiella balansen på din hud mot ett mer mångsidigt ekosystem som är tillräckligt starkt för att skydda dig mot elakartade mikrober och dämpa inflammationsrelaterat åldrande.

Esse produkter förser huden med levande probiotiska mikrober som kan konkurrera ut åldersfrämjande arter. Prebiotika ger förutsättningar åt godartade mikrober att förbättra mikrobiomet på huden.

Syntetiska kemikalier förorenar hudens ekosystem. Våra produkter är ekologiskt certifierade av Ecocert. Vi är övertygade om att produkter som är skapade på ett genomtänkt och hållbart sätt är vägen till en bättre framtid.

Läs mer på esseskincare.com

Stäng meny

Boka tid, se priser och erbjudanden!