Medik8 - Reducerar rynkor, linjer, porer, akne och pigmentfläckar

12 Weeks to Wow innebär en tät kontakt med mig som skräddarsyr en kur på 6 behandlingar med Peels utvalda för dina specifika hudproblem – baserat på din livsstil och dina mål med din hud. Boka in dig hos mig för att påbörja din hudresa!

 • Signature Peel - Rewind™

  För vem? En mogen, solskadad hud med fina linjer och rynkor. Den ökar kollagenproduktionen i huden, jämnar ut hudstrukturen, minimerar fina linjer och rynkor och plumpar hudytan. Du kan förvänta dig att peelingen sticker och att du får en lätt till mild fjällning.

 • Signature Peel - Even™

  För vem? De med pigmenteringar, åldersfläckar och post inflammatoriska hyperpigmenteringar. Den minimerar melaninproduktionen i huden, ljusar upp pigmenteringar och minimerar uppkomsten av framtida pigmenteringar. Du kan förvänta dig att peelingen sticker och att du får en lätt till mild fjällning.

 • Signature Peel - Clarity™

  För vem? En aknebenägen hud med tilltäppta porer. Den får snabbt blemmor och orenheter under kontroll och minskar risken för framtida utbrott. Löser upp tilltäppta porer, minimerar bildandet av nya plitor/blemmor och hjälper till att normalisera hudens cellomsättning. Du kan förvänta dig att peelingen sticker, att punktvis koagulering uppstår och att du får en mild fjällning.

 • Universal AHA™

  För vem? Alla! För de som är nya till Peels, som är ute efter ökad lyster efter att ha avslutat en kur med Peels, för de med matt och glåmig hud eller för de som vill underhålla mellan kurer. Den ljustar upp, jämnar ut, rengör och återupplivar huden. Du kan förvänta dig att peelingen sticker lätt på huden och att du får en minimal fjällning.

 • Sensitive PHA™

  För vem? För de med känslig och reaktiv hud, de som vill ha en uppfräschning och en ökad hudförnyelse. Det är en lätt PHA-baserad Peel för känsliga hudtyper och för de med benägenhet till reaktiv/känslig hud. Ökar hudens lyster, förbättrar hudstrukturen och löser upp tilltäppta porer. Plumpar huden och ger en omedelbar lyster. Perfekt Peel för en omedelbar quickfix som går att utföra även enstaka gånger. Du kan förvänta dig att peelingen sticker väldigt lite och att du får en minimal fjällning.

 • Eye Reveal™

  För vem? För de med fina linjer, kråkfötter, skrattlinjer och de som vill förbättra sin hudton och struktur under ögonen. Den ökar kollagenproduktionen i huden, jämnar ut din hudstruktur och minimerar fina linjer och rynkor. Du kan förvänta dig att peelingen sticker lite men att du inte får någon synlig fjällning.

Layering med Mono Peels

Undertiden du går på en kur med Peels avgör du och din Medik8-terapeut om ni ska genomföra en ännu mer skräddarsydd behandling med Mono Peels. Det gör man när du känner dig bekväm med Rewind/Even/Clarity/Mono Peel och vill steppa upp behandlingen ett steg.

Att skräddarsy med Mono Peels gör vi först när din hud har blivit tolerant och du känner dig bekväm med att vår Signature Peel ligger på i maxtiden vilket är 10 minuter. Det är ett bra alternativ för dig som vill ha snabbare resultat och har ett envist hudproblem eller för dig som har uppnått resultat men vill ta det till ytterligare en nivå.

Det ger en möjlighet att behandla små, lokala områden med ett specifikt problem genom att man ovanpå den första syran applicerar en Mono Peel vars uppgift är att ännu effektivare behandla akne, pigmenteringar, rynkor och linjer. Att arbeta på detta sätt ger gradvis mer resultat genom att man ökar koncentrationen av syran under en kur med Peels. Undertiden du går en kur med Peels avgör terapeuten om det är möjligt med Layering av Mono Peels beroende på hur din hud reagerar på Peels och vilka hudproblem som du vill behandla.

Sök gärna efter hashtagen #Medik8WOW på Instagram för att se de senaste resultaten från hela världen.

Dermapen

Dermapen var först ut att tillverka en mekanisk microneedling penna och satte därmed standarden för denna effektiva behandlingsform. Med Dermapen 4 kan man behandla följande: anti-age, ärr, akne, pigmenteringar, rosacea, strier, lyster, fukt.

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen 4 en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar.

Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t.ex. fraktionerad laser, men Dermapen 4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid.

Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen 4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

För mer information så är du varmt välkommen att kontakta mig via mail eller besök gärna salongen.

PRX-T33

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing”, en effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård. 

 • För alla hudtyper och alla årstider
 • Patenterad formula med TCA 33% och väteperoxid
 • Vetenskapligt dokumenterad Medical Device CE-märkt klass I

Tca + väteperoxid är två substanser som interagerar på cellnivå. Kombinationen går ut på att förvandlat TCA från ett kaustiskt (syrafrätande) ämne, välkänt och sedan länge använt i läkemedelsvärlden inom estetisk dermatologi, till ett ämne som inte orsakar denaturering av hudens proteiner utan erbjuder en intensiv biorevitaliserande behandling utan traditionell flagning och social begränsning.

PRX-T33 ger en ökad cellförnyelse och stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktor. Den återskapar hudens fyllighet och vitalitet som reducerar rykor, linjer och oönskade pigmentering samt boostar hudens funktioner.

Bahandlingsmöjligheter
Rynkor och linjer, torr hud, förlorad fasthet och elasticitet, nedsatt fyllighet, ojämna pigmenteringar, ärrbildningar, bristningar.

En behandling med PRX-T33 kan göras som en quick-fix inför ett speciellt tillfälle, men för bestående resultat rekommenderas den i kur 3-6 gånger med två veckors mellanrum.

Stäng meny

Boka tid, se priser och erbjudanden!