När är en behandling med Dermapen lämplig?

Dermapen används framför allt för att behandla följande indikationer:
– Slapp och åldrad hud
– Rynkor och fina linjer
– Acneärr, akne
– Förstorade porer
– Upphöjda ärr
– Pigmenteringar
– Hudbristningar

Dermapen är en avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Dermapen-behandlingen ökar hudens produktion av kollagen. Den nyproduktion av naturliga elastiska komponenter som en Dermapen-behandling bidrar till kan liknas vid effekten av fraktionell laser behandling fast med mindre biverkningar och kortare återhämtningstid.

SÅHÄR FUNGERAR DERMAPEN

Dermapen använder sig av 12 nålar som vertikalt skapar upp till 1300 microkanaler i sekunden med en automatisk vibrerande funktion. På så vis stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen. Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djup ned i huden.

Microkanalerna ökar även hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med ca 80%, därför optimeras behandlingen genom att slussa ned aktiva ämnen. Själva behandlingen tar ca 10-15 minuter per behandlat område. Vanligtvis krävs 4-6 behandlingar med ca 4 – 6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. resultat och hudtillstånd är  individuella så som rekommendationer. Mer varaktiga resultat kommer dock att ske efter 3-6 behandlingar.

VAD HÄNDER EFTER BEHANDLINGEN?

Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.
Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efter utförd behandling. Normalt lägger det sig efter en till två dagar men ibland upp till en vecka beroende på hur djup behandling som gjorts. Efter behandlingen är det viktigt att du inte rör vid ansiktet (risk för bakterier). Fysisk ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 24-48 timmar efteråt.

Alla våra behandlingar inkluderar Face Mapping/hudanalys och anpassas till din huds kondition. Vi ger dig även råd så att du bibehåller det resultat du fått hos oss och får den optimala hudhälsa din hy kan få.

  • Behandling 000kr

    beskrivning